Het werklokaal bezoeken als gast

Je bent uitgenodigd door iemand die in het werklokaal een ruimte heeft geboekt. Op deze pagina vindt je informatie hoe je bij ons komt en wat er van jou verwacht wordt.

De locatie bevindt zich op Lepelaar 6, 1628 CZ Hoorn.

Deze locatie is niet toegankelijk voor rolstoelen en heeft geen lift.

 

Reizen naar Het Werklokaal

Met de auto

Met de auto

Je auto parkeer je op de parkeerplaats Holenweg (bij het Zwembad De Waterhoorn). Het beste rij je op het parkeerterrein door tot linksachter. Vanuit daar loop je via het fietspad naar de provinciale weg. Dat kost je ongeveer 3 minuten Bij de provinciale weg sla je links af. Bij het eerste stoplicht steek je over. Je kijkt dan tegen ons pand aan. We hebben de gehele bovenverdieping boven de Hypotheker en Van ‘t Riet makelaardij.

Hier vind je de google locatie van de parkeerplaats

Lees verder

Met de fiets

Met de fiets

Als je niet bekend bent met de locatie, dan is het slim om te navigeren. Je fietst direct naar ons pand op Lepelaar 6, Hoorn. Je fiets kun je meteen rechts om de hoek achter het witte hek neerzetten. De ingang naar de parkeerplaats zit op het fietspad aan de zijkant van het pand (gekeken vanaf de provinciale weg).

Hier vind je de route

Lees verder

Met het OV

Met OV

Om bij Het Werklokaal met het OV te komen reis je naar het treinstation Hoorn Kersenboogerd. Hier vind je de looproute Lees verder

Entree

Door de witte hekken achter het pand (vanaf de provinciale weg gezien) kom je prive parkeerplaats op. Meteen rechts langs het witte hek loop je naar de zijkant van het pand. De eerste deur links is onder entree. Door de hal heen neem je de trap omhoog.

Neem plaats in de ontvangstruimte

Zodra je boven komt, betreed je de ontvangstruimte. Neem hier plaats op een van de zitplekken en bericht degene die jou heeft uitgenodigd dat je er bent. Zij komen jou vanzelf ophalen. Je hoeft je nergens te melden. Het betreden van andere ruimtes zonder instructie is niet toegestaan.

Het Werklokaal: gestart vanuit passie voor ondernemen

Voor Ilona Visker en Geertje Ruitenburg was het ongelofelijk dat er in Hoorn geen werkplek is waar je als ondernemer terecht kunt. Waar je andere ondernemers treft en tegelijk kan werken aan de groei van je bedrijf.

Sinds juni 2022 zijn we open en bouwen we aan een ondernemershub.

 

Leuk om jou straks ook in Het Werklokaal te zien!