Het werklokaal bezoeken als host

Je hebt een ruimte geboekt in Het Werklokaal en wil (mogelijk) gasten ontvangen in deze ruimte. Op deze pagina vindt je informatie hoe je bij ons komt en wat er van jou verwacht wordt.

De locatie bevindt zich op Lepelaar 6, 1628 CZ Hoorn.

Deze locatie is niet toegankelijk voor rolstoelen en heeft geen lift.

 

Reizen naar Het Werklokaal

Met de auto

Met de auto

Voor jou is een parkeerplaats gereserveerd bij ons pand. Je volgt de provinciale weg en neemt de afslag naar de Lepelaar. Zonder te draaien rijd je de parkeerplaats op. De rechterhelft is van ons (hier zijn 7 plaatsen). Mocht hier geen ruimte zijn, dan kun je jouw auto binnen de hekken van het pand zetten.

Hier vind je de google locatie van de parkeerplaats

BELANGRIJK! Jouw gasten parkeren op een andere parkeerplaats. We hebben niet genoeg parkeerplaatsen aan het pand en om te voorkomen dat jouw bezoeker te laat komt, vragen we je hun naar een openbare parkeerplaats te rijden. Het Werklokaal is van hier 3 minuten lopen. (aan de overkant van de weg).

Met de fiets

Met de fiets

Als je niet bekend bent met de locatie, dan is het slim om te navigeren. Je fietst direct naar ons pand op Lepelaar 6, Hoorn. Je fiets kun je meteen rechts om de hoek achter het witte hek neerzetten. De ingang naar de parkeerplaats zit op het fietspad aan de zijkant van het pand (gekeken vanaf de provinciale weg).

Hier vind je de route

Met het OV

Met OV

Om bij Het Werklokaal met het OV te komen reis je naar het treinstation Hoorn Kersenboogerd.

Hier vind je de looproute

Stuur je gast deze link: Het Werklokaal bezoeken als gast

Entree

Door de witte hekken achter het pand (vanaf de provinciale weg gezien) kom je prive parkeerplaats op. Meteen rechts langs het witte hek loop je naar de zijkant van het pand. De eerste deur links is onder entree. Door de hal heen neem je de trap omhoog.

Eerste keer?

Dan heb je waarschijnlijk een afspraak gemaakt met Ilona (06 14 237 934) of Geertje (06 21 495 095) om je alles te laten zien.

Kom je vaker?

Dan weet je hoe het werkt en kun je aan de slag!

Het Werklokaal: gestart vanuit passie voor ondernemen

Voor Ilona Visker en Geertje Ruitenburg was het ongelofelijk dat er in Hoorn geen werkplek is waar je als ondernemer terecht kunt. Waar je andere ondernemers treft en tegelijk kan werken aan de groei van je bedrijf.

Sinds juni 2022 zijn we open en bouwen we aan een ondernemershub.

 

Leuk om jou straks ook in Het Werklokaal te zien!