Kom flexwerken op de gezelligste co-work spot van Hoorn!

Aparte belruimtes

Snelle WIFI

Flexibele indeling van je dagen

7 dagen in de week 7:00 tot 22:00

Gratis parkeren in de buurt

KORTING OP JE ABO - TIJDELIJKE ACTIE

Neem jij een flex-abonnement voor het einde van april? Dan krijg je 20% permanente korting zolang je onafgebroken klant blijft!

Geldig tm april 2023

Onze flexers vinden bij ons hun ondernemers community

We zij een soort van collega’s maar dan met veel ambitie en ondernemerskennis. We helpen elkaar, leren van elkaar en zijn de schop onder je billen als je het nodig hebt. Spar even met elkaar op vraagstukken die je hebt. Samen knallen, samen gezelligheid.

✅ Geen werk-ontwijkend gedrag voor wie bij ons werkt

We merken dat iedereen die een dag komt werken bij ons razend enthousiast is over de hoeveelheid focus die ze op de dag hebben.

Gratis parkeren, op 10 minuten van het Kersenboogerd station & aan de provinciale weg

Je vindt onze locatie op Lepelaar 6 in Hoorn.

Keuken faciliteiten

 • Luxe keuken voorzien van design bestek, servies, vaatwasser, combi oven, koelkast
 • Koffie (rood label) of Nespresso Lungo, Lungo FORTE of Decaf. Deze koffie is van de koffiejongens, een fairtrade en milieuvriendelijk koffiemerk
 • Assortiment van thee, zowel zwart, groen als diverse kruidenthee
 • Barista cappuchino met koemelk of havermelk
 • Eierkoker en tosti-apparaat

Wij vroegen onze flexers

Wat had je niet verwacht, wat je wel hebt gevonden bij Het Werklokaal?

Ontmoet andere ambitieuze ondernemers

Onze co-workplek is een broedplaats voor ambitie. Onze co-workers komen bij ons werken voor de sfeer, de gezelligheid en er echt even uit zijn om werk af te krijgen.

Duik 1 van onze spreekkamers in voor (video)bellen

Als je een bedrijf hebt, dan heb je vast ook overleg, telefoontjes en online meetings. Op de werkvloer hebben we een zero-bel beleid en dat werkt fantastisch voor de productiviteit. Menig nieuwe flexer is verbaasd hoe stil het is. Hoe lekker is het dan dat je verschillende ruimtes kunt gebruiken om te bellen of die ene videocall te doen. Genoeg ruimte om op je eigen manier je werkdag in te vullen.

Wat onze flexwerkers ervaren

✅Al onze flexwerkers zeggen veel meer focus te hebben, wat resulteert in meer werk gedaan krijgen in veel minder tijd

de flexers

👋🏻 Hi! ons ga je tegenkomen

Een groep ondernemers die hun zaken op orde hebben, geen getreuzel en keihard knallen.

Wat ook interessant is om te weten

Wat als ik een dag niet kan?

No worries. Ben je een dag ziek of kun je een dag niet komen, dan kun je die dag op een ander moment inplannen. Zolang je een abonnement hebt mag je namelijk je dagen inhalen.

Hoeveel uur mag ik werken?

Ons abonnement gaat uit van een gemiddelde werkdag (dus 8,5 uur). In je abonnement spreken we het aantal dagen dat je op kantoor komt af. Werk je onafgebroken op de dag zelf, dat telt dat als 1 dag. Een lange dag is een mazzeltje voor jou 😉 Je bepaalt per werkdag zelf hoe laat je binnen komt en hoe laat je weer gaat. Het Werklokaal is beschikbaar tussen 7:30 en 22:00.

Kan ik dagen halveren?

We merken dat er een groep ondernemers is voor wie het splitten van een dag erg goed uit komt. En omdat we zoveel mogelijk willen faciliteren in het inrichten van je eigen manier van ondernemen, zijn we hiermee aan het experimenteren wat voorn onze klanten en onszelf goed werkt.

Dat betekent dat dit op dit moment kan. Het werkt als volgt. Je kiest voor je abonnement de vaste hele dagen. Bij beschikbaarheid kies je vervolgens je halve dag. Zolang we op korte termijn (2 weken vooruit) een plek hebben, zit je prima!

Kan ik een andere dag komen?

Jazeker! Hou er wel rekening mee dat we een planning maken op basis van de dag(en) die jij en anderen kiezen. Het kan dus zijn dat de dag die je wil niet beschikbaar is. Check het in de agenda of wissel definitief van dag.

Kan ik ook in het weekend werken?

Be our guest, letterlijk! Zolang je je aan de openingstijden houdt, ben je meer dan welkom. Het is wel fijn als je bepaalde wensen hebt, dat je die dan even van te voren meld aan ons.

Kan ik een dag proef komen draaien?

Heel graag! We vinden het fantastisch om nieuwe ondernemers te ontmoeten. Voel je welkom en kom een dag sfeer proeven. We maken hiervoor graag een afspraak met je voor een specifieke dag.

Wanneer kan ik beginnen?

Speedy conzaless naar onze mail en als er plek is kun je morgen al terecht. Direct dus. Wat betreft de betaling sturen we je een tikkie voor de resterende dagen tot het einde van de maand en vanaf de 1e van de volgende maand betaal je je maandtermijn bedrag net als alle anderen.

Hoe werkt het met betalingen?

Wij factureren vooruit. Dat betekent dat zodra we weten wanneer jouw eerste werkdag is je eerste factuur ook verstuurd wordt. Daarna ontvang je een factuur 1 week voor de nieuwe maand in gaat. Upgraden naar meer dagen kan op elk moment. Downgraden kan met ingang van de nieuwe termijn. Hou goed in de gaten welke bonussen er bij jouw contract horen om telleurstelling te voorkomen.

Kan ik extra dagen bij kopen?

Je kunt tegen het dagtarief van jouw abonnement extra dagen bijkopen. Je merkt vanzelf wanneer het nuttiger is voor jou om een hoger standaard abo te nemen.

Moet ik ondernemer zijn om klant te worden?

Nee hoor! Als de muren op je af komen en jij een werkplek vol inspiratie zoekt, say no more. Kom een dagje proefdraaien!

Heb je een klein team en wil je voor hun graag een toffe werkplek? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een eigen plek.

Wat is de contracttermijn?

Je gaat een maandcontract aan met een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt een proefmaand met ons afspreken. Daarna verlengd je abonnement zich elke maand dus automatisch. Pauseer of stop je? Dan vervalt ook ook jouw eventuele kortingspercentage.

Kan ik tussentijds pauzeren?

Dit kan helaas niet. Natuurlijk kun je wel je abonnement stoppen en op een later moment weer terug komen. Je korting en eventuele dagen die nog niet ingevuld zijn vervallen daar wel mee. Alternatief; gebruik je een keer je dagen niet, zoals bij vakantie bijvoorbeeld, dan kun je die dagen gewoon op een ander moment inhalen of inruilen voor een van onze andere diensten. In het contract zitten al 4 weken vakantie verwerkt.

Voor zwangeren hebben we wel een uitzondering.

Ik ben zwanger, hoe werkt het contract dan?

Als je zwanger bent bespreek je met ons je verlofperiode. In deze periode bevriezen wij jouw abonnement. Op de 1e dag na je verlof gaat je abonnement automatisch weer in. Zo kun jij zorgeloos genieten van je verlof.

Dit zijn onze flexplek mogelijkheden

Alle flexplekken zijn inclusief:

 • Gebruik van alle faciliteiten, zoals: onbeperkt koffie & thee, snelle Wi-Fi, printer, belruitmtes, ergonomische flexplek & gezamenlijke ruimte
 • Moderne kantoor uitstraling waar je zakelijke relaties professioneel kan ontvangen
 • Flexibel dagen indelen
 • Werken wanneer jij dat wilt ma t/m zo tussen 7:30 en 22:00 (max 9 uur telt als 1 dag)
 • Dagen opsparen zoalg je onafgebroken een abonnement hebt
 • Dagen splitsen zolang er plek is (max. 4 uur per halve dag)

Bonus voor abonnement houders

 • 20% blijvende korting op je abonnement!*
 • 15% korting op het gebruik van onze andere ruimtes**
 • Gratis gebruik (faire-use) van de podcaststudio en contentbooth**
 • Gratis bezoeken van OPEN COFFEE HOORN + 1 introducee

* Geldig op abo's afgesloten voor eind april 2023
** Geldig t/m in ieder geval september 2023

  Abonnementen

  Met een abonnement ben jij het voordeligste uit en ben je verzekerd van een professionele werkplek die je kunt gebruiken wanneer jij dat wil. Je betaalt per maand. Dagen die je over hebt kun je meenemen naar de volgende maand.

   4 dagen :  € 125,- ex btw
  8 dagen :  € 225,- ex btw
  12 dagen :  € 314,- ex btw
  16 dagen :  € 352,- ex btw
  20 dagen :  € 395,- ex btw

  Maandabonnement met 1 maand opzegtermijn
  Betaling vooraf
  Dagen dienen binnen je contract opgemaakt te worden (geen restitutie)

  Strippenkaart 9+1

  Met de strippenkaart kun je 10 keer een flexplek. Jij betaalt 9 dagpassen en krijgt de 10e van ons kado. Deze kaart kun je binnen een jaar gebruiken. Van te voren spreek je met ons af wanneer en van/tot hoe laat je er bent. De eerste keer krijg je van ons een rondleiding.

  10 dagpas strippen € 315,- ex btw

  De kaart is 1 jaar geldig
  Bepaal zelf of je ze achter elkaar of verspreid gebruikt

  Dagpas

  Met de dagpas kom je incidenteel langs. Ideaal als je toevallig in de buurt van Hoorn bent en een werkplek zoekt Of af en toe een flinke deadline hebt en volledig in focus wilt kunnen werken.

  Dagpas € 35,- ex btw

  Na aanschaf van de dagpas geef je binnen 5 werkdagen aan welke dag je komt werken
  Van tevoren geef je aan wat je werktijden zullen zijn
  Restitutie is niet mogelijk

  Uitproberen of Het Werklokaal wat voor jou is? Vraag een gratis proefdag aan

  Gratis proefdag aanvragen

  Liever langskomen voor een kennismaking? Mail ons even op welkom@het-werklokaal.nl

  Welke dag(en) heeft jouw voorkeur?

  8 + 2 =

  Vragen? Whatsapp/bericht Ilona +31 6 14237934 of Geertje +31 6 21495095
  Mailen mag ook aan welkom@het-werklokaal.nl